искам да ви попитам от каква кола мога да сложа чистачки на 155 мисля е ясно, че искам да сложа от обикновенните чистачки щото от оригиналните вече ми дойде до гуша хем се трошат крачета хем няма гумички за тях въобще зле е работата, а пък съм виждал че замяната на оригиналните с такива обикновенни е възможна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чистачки за 155
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от KostadinПървоначално публикувано от търтейот тъпо ставатНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейми сите дето съм виждал тъповски са със сменяема чистачка дето се откача от рамотоALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейниква изея
ама тин имаха за 155 (с перата) по 25 лв което не ми се вижда скъпо
от тях съм зимал и само пера шампион за 15 кинта комплектаа мерси напатих се неща повече, искам си обикновенни чистачки дето във всяка бензиностанция се продават
ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Първоначално публикувано от KostadinПървоначално публикувано от търтейот тъпо стават
Старите стават и са метални и сменяш само чистачките или перата и няма какво толкова да счупиш, но става много грозноsigpic
Comment
-
[quote=Dodo 155]Първоначално публикувано от KostadinПървоначално публикувано от "търтей":34plzhxyот тъпо стават
Старите стават и са метални и сменяш само чистачките или перата и няма какво толкова да счупиш, но става много грозно[/quote:34plzhxy]
виждал съм 155 с такива чистачки и не изглежда зле.ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Моята е с рамена от типо и не мисля че е толкова ужасно
http://217.9.234.142/alfa/ALFA/My155/DSCF1442.JPG
е с оригиналните си изглежда по добре ама тва е положениетоAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
моята пък е с рамена от Темпра - абсолютно същите са, и си запазвате оригиналния вид на колата. Иначе за перата - за 4 лв комплекта силиконови от всеки магазин за автоаксесоари вършат идеална работа - чистят що-годе добре, и не драскат. Само трябва да се внимава по време на слагане и махане, че много се чупят държачите
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa UserСамо трябва да се внимава по време на слагане и махане, че много се чупят държачите[/color]
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Първоначално публикувано от KostadinПървоначално публикувано от Alfa UserСамо трябва да се внимава по време на слагане и махане, че много се чупят държачите[/color]
Сега съм пак с оригинални Алфа
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboАми че мойте беха на 10 години и си беха здрави оригиналните подарих ги на Mury щот не ме кефеха как чистятСега съм пак с оригинални Алфа
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от KostadinПървоначално публикувано от Alfa UserСамо трябва да се внимава по време на слагане и махане, че много се чупят държачите[/color]
Сега съм пак с оригинални Алфа
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment